Starity

Ismét megelevenedik az Igazából szerelem leghíresebb jelenete

2017. március 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónap végén kerül képernyőre az Igazából szerelem tíz perces „folytatása”, melynek keretein belül megtudhatjuk, mi történt a történet karaktereivel az elmúlt 14 évben.

hirdetés
Ismét megelevenedik az Igazából szerelem leghíresebb jelenete
Fotó: Universal Pictures

Egyre több kulisszatitok lát napvilágot azzal kapcsolatban, mire is számíthatunk a március 24-én képernyőre kerülő „folytatásban”, melyet egy jótékonysági megmozdulás keretein belül forgattak le a készítők. A rajongók legnagyobb örömére a 2003-as kasszasiker legtöbb főszereplője visszatér – köztük a Markot alakító Andrew Lincoln is, aki értesüléseink szerint ismét feleleveníti a film ikonikussá vált jelenetét a kis táblákra írt üzenetekkel.

Tizenhárom éve történt. Több arcszőrzettel ugyan, de [Mark] még mindig szereti őt [Julietet]

– olvasható a Twitteren közzétett lenti kép kíséretében, melyet a produkció rendezője, Emma Freud tett közzé.

Aki esetleg nem emlékezne: Mark (Andrew Lincoln) a legjobb barátja, Peter (Chiwetel Ejiofor) feleségébe, Julietbe (Keira Knightley) szeretett bele, érzését pedig azzal próbálta leplezni, hogy unok volt a lánnyal. Juliet azonban rájött, hogyan érez iránta a férfi, amikor elkérte Marktól a felvételt, amit az esküvőjükön készített. Mark később ellátogatott Peter és Juliet otthonához és a táblák segítségével tudatta vele: mindig szeretni fogja őt. A jelenetről készült videót ide kattintva tekintheted meg!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek