Starity

Második gyermeküket várják Mark Zuckerbergék

2017. március 10. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Facebook alapítóatyja tegnap hozta nyilvánosságra, hogy feleségével ismét szülői örömök elé néznek.

hirdetés
Második gyermeküket várják Mark Zuckerbergék
Fotó: Facebook / Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan hosszú és viszontagságos utat jártak be, mire 2015 novemberében megérkezett lányuk, Max. A pár ugyanis ekkor már három vetélésen túl volt, így valóságos csodával ért fel számukra, hogy mégis szülőkké váltak. Most újabb izgalmas időszak elé néz, ugyanis úton van a második csemete, amiről a Facebookon számoltak be.

Priscilla és én boldogan osztjuk meg veletek a hírt, hogy második lányunkat várjuk. A Max világrajövetele körüli nehéz időszak után nem voltunk biztosak abban, mire számítsunk vagy hogy lehet-e még egyáltalán másik gyerekünk. Amikor világossá vált számunkra, hogy Priscilla ismét áldott állapotban van, az első gondolatunk az volt, hogy csak legyen egészséges! Az én következő gondolatom pedig az volt, hogy lány legyen. Nem is tudok jobbat elképzelni egy lánytestvérnél és nagyon örülök, hogy Max és a születendő gyermekünk ott lesznek egymásnak

– írta a vezérigazgató, majd egy személyes kitérővel folytatta:

Három lánytestvérrel nőttem fel, akik megtanították nekem, hogy tanuljak az okos, erős nőktől. Ők nemcsak a testvéreim, a legjobb barátaim is voltak. Könyveket írtak, előadásokat tartottak, jeleskedtek a zenében, a sportban, a főzésben és a szakmájukban. Megmutatták nekem, hogyan kell versengeni és azután nagyot nevetni. Priscilla két lánytestvérével nőtt fel, akik a család, a másokkal való törődés és a kemény munka fontosságára tanították őt. A kezdetektől támogatták egymást, akkor is, amikor még csak elsőéves hallgatók voltak és akkor is, amikor megkezdték karrierjüket a gyógyászati és üzleti életben. Rengeteg belsős viccük van, amit csak azok érthetnek, akik hasonlóan közel állnak a testvéreikhez. Az életünkben lévő erős nőknek köszönhetően válunk jobb emberekké, legyenek ők a testvéreink, az édesanyáink, a barátaink. Már alig várjuk, hogy megérkezzen a kicsikénk és hogy egy újabb erős nőt nevelhessünk belőle.

Fent Mark és testvérei, lent Priscilla és testvérei láthatóan I Fotók: Facebook / Mark Zuckerberg

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek