Starity

Kristen Stewart elárulta, miért vágatta le a haját

2017. március 10. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-filmek 26 éves sztárja legutóbbi interjújában hozta nyilvánosságra, miért szabadult meg tincseitől.

hirdetés

Kristen Stewart az egész világot meglepte, amikor a napokban tüsis fazonú platinaszőke hajjal jelent meg. Sokan úgy vélték, lépésének hátterében nemi hovatartozása áll, és ekképp (is) szerette volna kifejezésre juttatni, hogy a saját neméhez vonzódik. Mint kiderült, szó sincs erről, ugyanis elmondása szerint legújabb szerepe miatt döntött a drasztikus hajvágás mellett.

A színésznő rövidesen elkezdi forgatni a William Eubank rendezésében készülő Underwater című alkotást, aminek középpontjában egy földrengés áll. A természeti csapás következtében egy csapat kutató küzdelmét láthatjuk egy víz alatti laboratóriumban. A rövid haj azért is jön jól Kristennek, mert így a fodrászoknak nem kell sokat bajlódniuk a frizurájával, ami egyébként is takarásban lenne a sisak miatt, amit majd viselnie kell.

A hajvágás egyébként nem szerepelt Kristen szerződésében, a rendező mindössze annyit tanácsolt neki, próbáljon ki egy másik fazont. Mindazonáltal nem Kristen az egyetlen, aki a majdnem kopasz fazon mellett döntött – Demi Moore, Charlize Theron, Natalie Portman és Anne Hathaway is bevállalta ezt a kissé szokatlan hajviseletet egy-egy szerep kdvéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

haj kopasz hajvágás
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek