Starity

Gladys Brandao abbahagyja a műsorvezetést

2017. március 11. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2015-ös Miss Panama majdnem egy évig volt az El Purgatorio című műsor házigazdája.

hirdetés
Gladys Brandao abbahagyja a műsorvezetést
Fotó: Twitter

Gladys Brandao 2015-ben jelentkezett a Miss Panma szépségversenyre, melynek az augusztus 24-én rendezett döntőjén az ő fejére került a Miss Panama korona, amit a 2014-es győztes, Yomatzy Maurineth Hazlewood adott át neki. Sajnos Gladys nem került be a legszebb 16 lány közé, a nemzetközi Miss Universe versenyen de a részvétel nagy dobbantó volt számára.

2016 júniusában, miután átadta címét a 2016-os Miss Universe Panamának, Keity Drennannak, műsorvezetői állást ajánlottak fel neki. Gladys azelőtt csak szépségversenyeken bizonyíthatott, ez számára teljesen új volt, de elvállalta az El Purgatorio című műsor vezetését. Gladys akkor örült, hogy egy új oldalát mutathatja meg a közönségnek, tegnap azonban elbúcsúzott a műsortól.

Gladys az El Siglónak nyilatkozott, melyben elmesélte, hogy nagyon boldog volt, hogy majdnem egy évig műsorvezetőként szerepelhetett a képernyőn, azonban úgy érzi váltania kell, és hiányzott már neki a modellkedés is. 


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek