Starity

Julie Plec napokig ünnepelte és siratta a Vámpírnaplókat

2017. március 10. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma este sugározza a The CW a Vámpírnaplók legutolsó epizódját, ami nyolc éven át biztosított kellemes kikapcsolódást a nézőknek.

hirdetés

Még néhány óra és végleg búcsút kell intenünk Mystic Fallsnak, ugyanis egy nyolc éves történet kerül lezárásra, melynek során sokat nevettünk és sírtunk és persze így vannak ezzel a széria szereplői és készítői is. Julie Plec executive producer az E! Online-nak mesélte el, ő hogyan mondott istenhozzádot a munkának, amit sosem szűnt meg imádni.

Nagyon aggódtam, milyen érzések kavarognak majd bennem, amikor utoljára lépek ki az ajtón az utolsó napon, így elhatároztam, hogy két nap múlva visszamegyek, végigjárom a díszleteket és akkor búcsúzok el. Aztán amikor vége volt, elmentünk a stábbal sörözni, másnap este pedig egy vacsorán vettünk részt, melyen a csatorna fejesei és a színészek közül is részt vettek páran. Megittunk tizenöt üveg bort, tósztot mondtunk és ünnepeltünk. Két nap múlva elhagytam Atlantát [itt forgatták mind a nyolc évadot – a szerk.] is anélkül, hogy visszamentem volna a szettbe, mert úgy éreztem... nos tudod. Hogy végeztem

– elevenítette fel az eseményeket a producer, majd így folytatta:

Úgy éreztem, ennyi volt. Tegnap aztán hátravolt még az utolsó hangkeverés és pezsgővel koccintottunk a produkcióra, így tisztelegve a néhány éve rák következtében elhunyt hangmérnökünk, Andre előtt. És akkor újra erőt vettek rajtam a könnyek. Van egy olyan érzésem, hogy most pénteken, amikor összejön a stáb és az írók Kevin [Williamson, a sorozat másik producere – a szerk.] házában megnézni és ünnepelni az utolsó epizódot, mindannyian könnyes szemmel tesszük ezt, de határozottan teljesnek érzem magam.

Bár a történet nyitva marad egy későbbi folytatás lehetőségeképpen, a szereplők jó része úgy érzi, ideje ténylegesen búcsút inteni a történetnek, ám azzal egyetértenek, hogy a Vámpírnaplók forgatása alatt értek felnőtt nőkké és férfiakká. A lezárással egyúttal egybe is ér a Vámpírnaplók és a testvérsorozat, a The Originals idővonala, így lehetséges opcióként még fennáll, hogy egyes karakterek New Orleans felé veszik az irányt a későbbiekben...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek