Starity

Blöff - A népszerű film után itt a sorozat!

2017. március 11. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a Blöff című sorozat előzetese! Rupert Grint főszereplésével sorozat formájában éled újjá Guy Ritchie kultikus filmje.

hirdetés

A múlt évben jelentették be, hogy a nagy sikerű Blöff című filmet sorozatban is elkészítik. Rupert Grintet nyerték meg az egyik főszereplőnek, aki már a Harry Potter filmekben is bizonyított. 2017 januárjában került fel a legnépszerűbb videomegosztó oldalra az első kisfilm, majd most márciusban kijött a második előzetes is.

A 10 részesre tervezett széria, amely egy órás részekkel fog jelentkezni, ugyanúgy a Blöff nevet fogja viselni, mint a népszerű 2000-ben bemutatott Guy Ritchie alkotás. Alex De Rakoff a megálmodója az egésznek, aki a forgatókönyvet és a produceri munkákat is jegyzi. Nick Renton rendezi az összes epizódot és a tévésorozat 2017. március 16-án debütál majd. Az alábbi YouTube videók igazi kedvcsinálók lesznek, abban nem kételkedünk!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek