Starity

10 K-pop visszatérés, amiről lemaradhattál – II. rész

2017. április 17. 11:11   |   Szerző: Pocok2001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk második részében is tíz aktuális k-pop dalt hoztunk el nektek, nehogy lemaradjatok róluk. Kár lenne őket kihagyni!

hirdetés

GFRIEND - Fingertip

A ritmusos, egyedi dal bebizonyította, hogy a 2015. végén debütált lányegyüttes immár nem rookie: gyorsan beletanultak a szereplésbe, amiben tehetségük is segítette őket. 

BtoB - Movie

A banda előző számukhoz képest most egy oldottabb hangulatú klippel jelentkezett, ami egyből elnyerte a rajongók tetszését.

Brave Girls - Rollin'

A Brave Girls új dala annak ellenére is óriási siker lett, hogy bizonyos fórumokon korhatárossá tették, valószínűleg a kihívó koreográfia miatt.

Romeo - Without U

A CT Ent. és a fiúk is kitettek magukért, nem hiába. Rengeteg új rajongóra tettek szer a hangulatos dal és klip révén, nem beszélve arról, hogy sármosabbak, mint valaha!

Eric Nam x Somi - You, Who?

A k-pop egyik leghíresebb szólóénekese sem pihen, most Somival készített egy duettet, aki a nemrég „feloszlott” I.O.I tagja volt, most pedig úgy látszik, szintén szólósként próbálja ki magát.

Jun Key ft. Whee In - Anymore

A nagyon érzelmes és gyönyörű dal érdekessége, hogy az egészet a Mamamoo énekesnője énekelte fel.

DAY6 - How Can I Say

A JYP Ent. egyetlen zenekara, és egyben egyike a ritka k-rock bandáknak, az Every DAY6 program keretei közt minden hónapban egy újabb dalt jelentet meg. Íme a márciusi!

Justin Oh ft. Hyolyn - Jekyll & Hyde

A DJ a Sistarból ismert Hyolynt hívta segítségül új dalához, ami angolul is megjelent a koreai dalszövegű verzió mellett.

Kim Hyung Jun - Count On You

Az SS501-ből (később SS301) ismert énekes szólószámában nyújtott teljesítménye szinte még jobb, mint az együttesben. Csodálatos hangja tökéletesen illik a zenéhez.

Lu Han - Roleplay

Végezetül nem egy k-pop előadót hoztunk, hanem egy kínai nyelven éneklő c-pop énekest, az ex-EXO tag LuHant, és új dalát, a Roleplayt. Ártatlan arcával ugyancsak kontrasztot alkot a dal szövege és képi világa...!

 

Előző rész: 10 K-pop visszatérés, amiről lemaradhattál

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene kpop comeback cpop
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek