Starity

Colton Haynes és párja eljegyezték egymást

2017. március 13. 09:09   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Colton Haynes tavaly közölte a nagyvilággal, hogy saját neméhez vonzódik. Kapott hideget és meleget is, de a rajongók természetesen támogatták a színészt, aki a sorozatait is azért hagyta ott, mert félt bevallani, hogy a férfiak vonzzák.

hirdetés

A Teen Wolf és A zöld íjász sztárja múlt hónapban hozta nyilvánosságra, hogy a Four Seasons Hotel dekoratőrével, Jeff Leathammel randevúzik, akivel azóta a vörös szőnyegen is megjelent már. A pár a hétvégét Mexikóban, pontosabban Los Cabosban töltötte, ahol szombat éjjel sor került eljegyzésükre is.

A nagy pillanatra Cher bevonásával került sor – az énekesnő készített egy személyre szabott üzenetet, melyben biztosította az eljegyzést szervező Jeffet arról, hogy élete legjobb pillanatára készül, és tudassa vele, hogyan sikerült. A tengerparti rendezvényen aztán felcsendült az énekesnő már-már legendás dala, az I Got You Babe is – ami nagy kedvence mind Haynesnek, mind Leathamnek –, és az igen elhangzása után csodálatos tűzijátékkal ünnepeltek a szerelmesek, akik legközelebbi barátaikkal osztották meg az emlékezetes pillanatot. (Többek között jelen volt Melanie Griffith, Serena Williams és Ally Maki is.)

Fotók: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek