Starity

TVD: Ez az egyetlen kérdés maradt megválaszolatlanul

2017. március 13. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Julie Plec executive producer felfedte, mely kérdést nem sikerült megválaszolniuk a finálé végéig.

hirdetés

Nyolc évada során számtalan izgalmas, szívszorító jelenetben bővelkedett a pénteken véget ért Vámpírnaplók, ám egy kérdés a részletesen kidolgozott finálé ellenére is megválaszolatlanul maradt, melynek miértjéről Julie Plec nyilatkozott.

Fotó: The CW

Egyetlen függőben maradt kérdés van még, amit sosem válaszoltunk meg, pedig egész évben próbáltunk rá sort keríteni. Nem tudtam megtalálni a módját annak, hogyan derüljön ki, mit írt Forbes sheriff a lányának abban a levélben, amit Caroline elégetett

– utal a kreátor arra az üzenetre, amit Elizabeth (Marguerite MacIntyre) nem sokkal a hatodik évadban bekövetkezett halála előtt írt Caroline-nak (Candice Accola), aki embersége kikapcsolásakor semmisítette meg a levelet, ami anyja utolsó, hozzá intézett szavait tartalmazta.

Egy csokorra való ötlettel előrukkoltunk ennek megoldása érdekében, de egyik sem bizonyult jónak és végül ennyiben is maradt.

Plec azt is elárulta, hogy nagyon sajnálja, amiért már nem maradt idő egy nagy bálos jelenetre, holott az évad elején megígérte, mintegy reflektálva az első évad egyik legnépszerűbb részére.

Fotó: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek