Starity

Még többet késik az Avatar 2

2017. március 13. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A produkció rendezője a The Toronto Starnak vallott arról, hogy még éveket késhet a folytatás.

hirdetés
Még többet késik az Avatar 2
Fotó: 20th Century Fox

Már sokadjára kerül halasztásra a 2009-es sikerfilm folytatásának bemutatása, ugyanis James Cameron rendező nyilvánosságra hozta, hogy 2018 karácsonyán sem kerül bemutatásra az eredetileg 2014-re ígért film, ennek pedig technikai okai vannak. A készítők ugyanis nem csak a második filmen, hanem a harmadikon is dolgoznak, valamint további két installáció is készül majd az eredeti szereplőkkel, azaz összesen négy további filmre várhatunk az elkövetkező években.

Már tudom, hol és mivel fogom tölteni életem következő nyolc évét. Négy és fél évbe kerül egy film elkészítése, mi pedig négy újat készítünk. Már így is csúszásban vagyunk. Ez a nappali munkám, de nemsokára éjjel-nappali lesz belőle. Igyekszünk nagyon szépen kidolgozni a teremtményeket és a helyszíneket

– nyilatkozta a 62 éves rendező, aki eredetileg 2020-ra ígérte az Avatar 3-at, 2022-re a negyedik, 2023-ra pedig az ötödik részt, de minden valószínűség szerint a második epizód halasztásával ezek is csúszni fognak.

Fotó: 20th Century Fox

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek