Starity

Csúszik a Mr. Robot harmadik évadának premiere

2017. március 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A USA Network népszerű bűnügyi drámasorozata a vártnál később kerül ismét képernyőre.

hirdetés

Múlt szeptemberben láthattuk a Mr. Robot második évadának utolsó epizódját, és bár a csatorna ígérete szerint nyáron kezdetét vette volna a harmadik évad, sajnos hosszabb ideig kell várnunk rá, mint reméltük. Míg az első két évad első részei júniusban, illetve júliusban kerültek sugárzásra, addig most több mint egy évet kell várnunk az évadzáró után, ugyanis a harmadik évad első epizódja csak az év októberében érkezik meg a rajongókhoz.

A csúszás hátterében többek között az áll, hogy az új szezonban egy új főszereplő csatlakozik a stábhoz Bobby Cannavale személyében, aki az előzetes információk szerint egy használtautó kereskedőt kelt majd életre. Hogy a karakter hogyan kapcsolódik a történetbe, egyelőre talány, de tény, hogy igencsak megbolygatja majd kedvenceink amúgy sem átlagos világát.

A harmadik évad az elsőhöz hasonlóan csak tíz epizódot fog tartalmazni, melyek mindegyikét Sam Esmail rendezi. A képkockákon újra felbukkan még BD Wong is, akit az első évad óta nem láthattunk a sorozatban szerepelni.

Fotó: USA Network

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek