Starity

Tyra Banks váltja Nick Cannont az America's Got Talent élén

2017. március 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új, izgalmas szerepben bizonyíthat a 43 éves modell, ugyanis ő kapta az America's Got Talent műsorvezetői posztját.

hirdetés
Tyra Banks váltja Nick Cannont az America's Got Talent élén

Nick Cannon múlt hónapban, a Facebookon tudatta a követőivel, hogy leköszön az America's Got Talent éléről, miután a show készítői több ízben is figyelmeztették, hogy ne ócsárolja a csatornát. Mivel a kérésnek nem tett eleget, nem volt kétséges, hogy mi lesz a sorsa – az NBC fejesei a leváltása mellett döntöttek. Ezt követően hetekig folytak a találgatások, ki töltheti be Cannon szerepét, és bár Marlon Wayans volt a csatorna első gondolata, a színész kevesellte a neki ajánlott fizetést.

Tyra Banks csak azután került képbe, hogy Wayans elutasította az NBC-t. Ami azt illeti, bőven van tapasztalata a televíziós műsorok terén, hiszen több, mint tíz éven át vezette a Topmodell leszek! című tehetségkutatót, valamint a FabLife-ban is társműsorvezető volt. Az America's Got Talent idei szezonja csak később veszi kezdetét, a mentorok székében pedig Simon Cowell, Heidi Klum, Mel B és Howie Mandel foglalnak majd helyet.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek