Starity

A Harry Potter után kis híján felhagyott a színészkedéssel Rupert Grint

2017. március 14. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves színész az utolsó Harry Potter-film után erősen elgondolkozott azon, mihez kezdjen az életével.

hirdetés
A Harry Potter után kis híján felhagyott a színészkedéssel Rupert Grint
Fotó: Warner Bros.

2011-ben került a mozikba a Harry Potter és a halál ereklyéi második része, amivel fordulóponthoz érkezett Rupert Grint élete. A színész ugyanis nem volt biztos abban, hogy így szeretné folytatni az életét és elgondolkozott azon, ne cserélje-e le Hollywoodot valami izgalmasabbra.

Egy nagyon intim és intenzív buborékban éltünk évekig. Karrierem kezdetén a színészkedés nem olyasmi volt számomra, amit csinálni szerettem volna. Persze azt megelőzően is játszottam iskolai darabokban meg ilyesmi, de sosem úgy tekintettem rá, mint álmaim munkájára. Időközben beleszerettem, de felmerült bennem a kérdés, hogy Tényleg ezt akarom csinálni?. Szerettem volna élni is egy kicsit. Úgy éreztem, sok mindenről lemaradtam a forgatások miatt. Kicsi koromtól ebben a felnőtt környezetben voltam, jó volt kicsit kiszabadulni ebből a közegből, nem megfelelni a kötelezettségeknek és némileg szabadnak lenni

nyilatkozta a színész, aki mindennek ellenére nagyon szerette a Harry Potter adta munkát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek