Starity

Nádai Anikó nem tartja kizártnak az Éjjel-nappal Budapestbe való visszatérését

2017. március 15. 06:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nádai Anikó már az Éjjel-nappal Budapest kezdetekor szereplője volt a sorozatnak, amit kisfia születése előtt hagyott ott.

hirdetés
Nádai Anikó nem tartja kizártnak az Éjjel-nappal Budapestbe való visszatérését

Nádai Anikó nemrég visszatért az budai albérletbe, ami az Éjjel-nappal Budapest fő helyszínéül szolgál. A sorozat egykori szereplőjeként furcsa volt számára visszatérni, elmondása szerint olyan érzés volt, mint mikor legelőször érkezett meg, csak most már felidézhette azt is, mennyi mindent köszönhet ennek a sorozatnak. 

Elmesélte, hogy az évek alatt barátságok alakultak ki a közös munka során, és még a mai napig tartja a kapcsolatot Kristóffal, Kovács Dórival és Polyák Ritával. Elmondása szerint a kezdetekkor még nem gondolta, hogy mennyire megkedvelik a nézők asorozatot, és hogy ennyi ideig fut majd az RTL Klubon. 

Sosem lehet ezt előre tudni, de az biztos, hogy negyedik éve ültet le sokakat esténként a tévé elé. Azt hiszem, nagyon sok alapszereplővel tud azonosulni a néző, és ennyi idő után már mindenkinek megvan a kedvence, akinek kíváncsi a sorsára. Egyelőre nem esett szó róla, hogy a karakterem visszatér a történetbe, de nem tartom kizártnak, bármi megtörténhet. Most is dolgozom, még ha nem is vagyok képernyőn, és amint lesz olyan információm, amit elmondhatok, akkor elsőként tőlem fogják megtudni a nézők, hogy hol láthatnak legközelebb

– nyilatkozta az Origónak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek