Starity

Cara Delevingne könyvet ír

2017. március 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves sokoldalú modell újabb tapasztalatot adhat hozzá önéletrajzához.

hirdetés

Cara Delevingne amellett, hogy a világ egyik legkeresettebb modellje, színésznőként sem utolsó, hiszen olyan nagy sikerű alkotásokban láthattuk őt az elmúlt években, mint a Papírvárosok és a Suicide Squad – Öngyilkos osztag, de feltűnik még az idén bemutatásra kerülő Tulipánláz és a Valerian és az ezer bolygó városa című alkotásokban is. 

Ha mindez nem volna elég kecsegtető, újabb elfoglaltságot talált magának a szőke szépség és nekilátott első regényének megírásához, ami várhatóan az év októberében kerül a boltok polcaira Mirror, Mirror címmel. Cara saját bevallása szerint nagyon izgatott a megjelenés miatt, hiszen a karakterek nagyon közel állnak a szívéhez, akárcsak a kötet mondanivalója.

Ami azt illeti, megtudtuk, hogy a Mirror, Mirror négy tizenhat éves fiatalról (Red, Leo, Naima, Rose) szól, akik tinédzserként igyekszenek rájönni, kik is ők valójában, miközben az iskola és a magánélet között egyensúlyoznak. Egy nap azonban minden megváltozik és életük a feje tetejére áll...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek