Starity

Rejtett kamerás szexvideóval zsarolják Mischa Bartont, a színésznő összetört

2017. március 16. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A narancsvidék egykori sztárjára igencsak rájár a rúd mostanában. Nemrég bedrogozott állapotban került kórházba, most pedig az egyik exe szabotálja a karrierjét közös pornóvideójuk kiszivárogtatásával.

hirdetés

Napok óta árulják az interneten Mischa Barton szexvideóját, ami érthető módon teljesen kiborította a 31 éves színésznőt, hiszen fogalma sem volt arról, hogy egyáltalán készült róla ilyen jellegű felvétel. A tegnapi nap folyamán összehívott egy sajtóértekezletet, melynek keretein belül először állt ki a nyilvánosság elé, hogy kommentálja a történteket.

Csak azt szeretném mondani, hogy egy hihetetlenül nehéz és embert próbáló időszakon megyek keresztül. Ez egy fájdalmas szituáció számomra – a legrosszabb rémálmom vált valóra, amikor megtudtam, hogy valaki, akiről azt gondoltam, szeretem és akiben bíztam, a legintimebb pillanatban, a beleegyezésem nélkül videózott le rejtett kamerák segítségével. És ami még rosszabb, hogy később megtudtam: valaki megpróbálja eladni ezeket a felvételeket és nyilvánosságra hozza őket

– nyilatkozta Mischa a publikumnak.

Azért jöttem most ide, hogy felvegyem a harcot. Nemcsak magamért, hanem a nőtársaimért is. Szeretném megvédni őket a fájdalomtól és a megaláztatástól. Attól, amin jelenleg keresztülmegyek. Egyetlen nőnek sem szabadna ilyesmit átélnie, én pedig nagyon hálás vagyok Lisa Bloomnak [a színésznő ügyvédje – a szerk.], a Bloom Firmnek és a barátaimnak, amiért segítenek nekem átvészelni ezt a szörnyű élményt. Nagyon nehéz, de büszke vagyok, amiért végre kiállok magamért.

Barton ügyvédje úgy véli, a pornófelvételek az elmúlt évben készültek, így nem nehéz következtetni arra, ki / kik sodorhatták ilyen kellemetlen helyzetbe a védencét, Mischának ugyanis mindössze két férfival volt intim jellegű kapcsolata – nevüket azonban nem hozták nyilvánosságra személyiségi okok miatt. Az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek