Starity

A Rólunk szól sztárjai nem terveznek a képernyőn túl is egymásra találni

2017. március 16. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még csak az első évadon vagyunk túl, máris hatalmas rajongótáborral rendelkezik az NBC tavaly ősszel indult drámasorozata, a Rólunk szól.

hirdetés

A szériában Many Moore és Milo Ventimiglia egy párt alkotnak és három gyönyörű, közös gyermeket nevelnek. A köztük lévő kémia tagadhatatlan, így a rajongók több ízben is kifejtették, mennyire szeretnék őket együtt látni a valóságban is – ez azonban nem szerepel a terveik között. Saját bevallásuk szerint azért olyan hiteles az alakításuk, mert kollégákként, barátokként szeretik egymást, ám amit a képernyőn látunk, az csak munka, amibe egyébként szívüket-lelküket beleadják.

Fotó: NBC

Imádom, hogy Jack olyan szentimentális. Imádom, hogy ugyanolyan nagy jelentősséget tulajdonít a kis dolgoknak is és hogy újra és újra bebizonyítja a családjának, hogy neki ők a legfontosabbak

– nyilatkozta Milo karaktere kapcsán. Mandy ezzel szemben így fogalmazott közös munkájukat illetően:

Milo egy nagyon különleges pasi, egyáltalán nem nehéz szeretnem őt. Nagyon biztonságban érzem magam mellette.

A színésznő egyébként boldog párkapcsolatban él Taylor Goldsmith-szel, akivel rövidesen családot készülnek alapítani. Érdekesség, hogy a gyerekvállaláshoz épp a Rólunk szól-beli szerepe hozta meg Mandy kedvét, aki ekképp nyilatkozott egy korábbi interjúban:

Mélyen legbelül úgy érzem, nagyon hasonlítok Rebeccára, egynek érzem magam vele. Aggódtam amiatt, hogyan fogok tudni életre kelteni egy édesanyát úgy, hogy nekem nincsenek gyerekeim, de a projekt részeseként a petefészkeim sajogni kezdtek egy gyerek után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek