Starity

Paris Jackson szerint ő volt apja kedvence

2017. március 16. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén nyáron már nyolc éve lesz annak, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt a pop királya, Michael Jackson.

hirdetés

Míg testvérei, a húszéves Prince és a tizenöt éves Blanket igyekszenek a rivaldafénytől távol maradni, addig a tizennyolc éves Paris elébe megy hírnevének. A sztárcsemete igyekszik a lehető legnagyobb kanállal falni az életet és méltó lenni édesapja emlékéhez, akit egyébként nagyon szeretett.

A modellkarrierről szóló álmot dédelgető szőke szépség nemrég a Harper's Bazaarnak adott exkluzív interjút, melyben többek között szót ejtett a popkirályhoz fűződő viszonyáról is.

Fotó: Harper's Bazaar / Jean-Paul Goude

Gyerekként időm nagy részét édesapámmal és a fivéreimmel töltöttem. Apám úgy kezelt, mintha a kedvence lennék, hiszen én voltam az egyetlen lány a családban. Én voltam a hercegnő. Az ő szemében tökéletes voltam

– nyilatkozta Paris, aki igyekszik jóra használni hírnevét.

Tudom, hogy sokan áldottnak éreznék magukat, ha a helyemben lehetnének, így igyekszem fontos dolgokra fordítani az ismertségemet. Vannak ötletem, de egyelőre azon vagyok, hogy megtaláljam a helyes módját ezek kivitelezésének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek