Starity

Kurt Hugo Schneidert megihlette Rebecca Black

2017. március 18. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban megjelent Kurt Hugo Schneider és Rebecca Black közös If We Were a Song című dala és a hozzá tartozó videoklip is. A szerzeményt a népszerű zenész írta.

hirdetés

Kurt Hugo Schneider neve bizony nem mond keveset azoknak, akik rendszeresen követik a netes sztárokat, ugyanis jó néhány feldolgozást készített már, de persze megjelentek saját dalai is. Nemrég Rebecca Black és Alex Goot oldalán dolgozta fel Katy Perry és Skip Marley Chained To The Rhythm című dalát, ezúttal azonban úgy döntött, hogy saját dalt készít.

Nemrég megjelentette új, If We Were a Song című új szerzeményét, amelyben ismét zenészként mutatja meg tehetségét. A dalban - és persze a videoklipben is - Rebecca Black vállalta az éneklős részt. A meglehetősen dinamikusra sikeredett szerzemény egyszerű, de annál nagyszerűbb képi megjelenítést kapott. A dal kislemez formájában kapható, úgyhogy már az iTunesról letölthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek