Starity

Angelina Jolie mindig rettegett attól, hogy Brad Pitt visszatér Jennifer Anistonhoz

2017. március 16. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Angie több, mint kétszer annyi időt töltött Braddel, mint Jen, mégis úgy gondolkodott, hogy nem árt óvatosnak lenni, elvégre „az ördög nem alszik”.

hirdetés

Brad Pitt és Jennifer Aniston már évek óta (látszólag) boldog házasságban éltek, amikor a színész a Mr. & Mrs. Smith forgatásán beleszeretett Angelina Jolie-ba. A pár viszonyának híre természetesen a Jóbarátok sztárjának a fülébe is eljutott, így Jen nem vacakolt sokat: 2005-ben beadta a válókeresetet. Idővel a pár fel is vállalta kapcsolatát, sőt a színész a nevére is vette Angie gyermekeit, 2014-ben pedig oltár elé álltak.

Sajnos a boldogság nem tartott sokáig, hiszen múlt szeptemberben Jolie beadta a válókeresetet, ami az egész világot megdöbbentette. Ezt követően megkezdődött a harc a felek között a gyerekekért, valamint valóra vált Angelina rémálma: Brad felvette a kapcsolatot volt feleségével, Jenniferrel.

Én a magam részéről mindig is őszintén hittem abban, hogy Angelina tartott attól, hogy Brad és Jen felveszik a kapcsolatot egymással és újra összejönnek. Angie féltékeny és bizonytalan. Nagyon szerette volna, ha Brad teljesen elhatárolja magát Jentől azok után, hogy elhagyta őt. Nem számít, Brad mennyire bizonygatta neki az iránta érzett szerelmét, Angie mélyen legbelül félt attól, hogy visszamegy Jenhez

– nyilatkozta a HollywoodLife-nak Ian Halperin oknyomozó újságíró, aki hamarosan Broken: The Incredible Story of Brangelina címmel könyvet jelentet meg a sztárpárról. Állítását pedig egy, a Jolie-Pitt famíliához közel álló barát is megerősítette:

Angelina tudta, hogy Brad még mindig gondol Jenre és kapcsolatban akar lenni vele. Ez nagyon rosszul esett neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek