Starity

Korhatáros lesz a Dunkirk

2017. március 16. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre nagyobb készültség van a Dunkirk júliusi megjelenésére: sokak szerint Nolan megcélozta az Oscar-díjat.

hirdetés
Korhatáros lesz a Dunkirk
Fotó: Dunkirk / WB

Sokan aggódtak amiatt, hogy Harry Styles fiatalabb rajongói elrontják számukra a mozi élményét és hasonló hisztit vágnak le, mint Justin Bieber fanatikusai, amikor az énekes sírni kezdett. Azonban a film, mint számítani lehetett rá, korhatáros besorolást fog kapni.

A Dunkirk egy lenyűgöző világháborús film lesz Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Brangah, Cillian Murphy és Harry Styles szerpelésével. Azonban a film nem egy karakter sorsa felé fog felépülni:

A sztoriban nem lesz empátia a karakterek felé. Nem akartam dialógusokat, hogy megismertessem a sztorijaikat. Nem az a probléma, kik ők, kinek tettetik magukat, vagy honnan jöttek. Egy kérdés érdekel engem: kijutnak valahogy? Vagy felrobbannak az egyik bomba mellett, miközben a sorba próbálnak beállni? Esetleg a hajón éri őket a halál, miközben át akarnak kelni?

– nyilatkozta még korábban Nolan.

A film utómunkálatai azonban lassan véget érnek, így megérkezett az amerikai besorolás, akik 13 év alattiaknak nem ajánlják a filmet. Az még kérdés, hogy itthon milyen karikát fog kapni: 12-eset vagy 16-osat?

A Dunkirk hivatalos megjelenése 2017. július 21.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek