Starity

Mentális egészségéről vallott Selena Gomez: megkapta első Vogue címlapját

2017. március 16. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez áll az áprilisi Vogue USA címlapján, ami mindenképpen egy hatalmas megtiszteltetés számára.

hirdetés

Vogue

Selena Gomeznek már több mint 110 millió követője van Instagramon, ezáltal pedig ő a legkövetettebb személy a szociális média platformján. Ennek ellenére, gyakran érezte magát egyedül.

Az amerikai Vogue címlapsztoriját kapta meg – életében először – a gyönyörű énekesnő, aki sok személyes témáról lerántotta a leplet. Jelenleg készen áll arra, hogy elfogadja és szeresse a sebezhető oldalát, és igyekszik teljesen megvalósítani a művészetét. Selena emellett azt is felfedte, hogy a kritikák annyira megérintették, hogy lemondta a turnéját és rehabra ment... kétszer is.

Többet sírtam a színpadon, mint amennyit meg tudnék számolni, és nem áll jól nekem a sírás

– vallott az összeomlásáról Gomez, aki rendszerint pánikrohamokkal küzdött egy-egy show előtt.

Vogue

A koncertek közben hatalmas nyomás volt a vállán, és folyamatosan azt érezte, nem elég jó ahhoz, hogy emberek előtt álljon és szórakoztassa őket.

A turnékon nagyon magányos vagyok. Az önértékelésem a padlón volt. Depressziós voltam és szorongtam.

Elhatárolódott rajongóitól is. Nem tudott a szemükbe nézni úgy, hogy a saját félelmeivel képtelen volt.

Ahhoz szoktam, hogy gyerekeknek adok elő. A koncerteken mindig felemeltettem a kisujjukat, és kisujj esküt tetettem velük arról, hogy nem engedik meg senkinek, hogy semmibe vegyék őket. Most pedig 20-as, 30-as éveikben álló srácok vannak ott, akik isznak és bagóznak, és nem tudok a szemükbe nézni, mert nem tudom, mit mondjak nekik. Nem mondhatom, hogy »Mindenki, gyerünk, kisujj esküdjünk, hogy gyönyörűek vagyunk!« Nevetséges lennék. Tudom, mert ugyanazon megyek keresztül, amiken ők, és nem tudtam, mit mondhatnék. Azt akartam mondani, hogy az élet stresszes és bár elmenekülhetnék előle. De még nem találtam ki, mihez kezdek az életemmel, így úgy éreztem, nem tartok ott, hogy prédikáljak nekik. 

Vogue

Augusztus 15-én három hónapra eltűnt az Instagramról és úgy az emberek elől általánosan. Utolsó megosztott képére több mint egymillió hozzászólás érkezett. Az énekesnő közben Tennessee-be repült, kikapcsolta a telefonját és csatlakozott egy maréknyi hölgyhöz, hogy csoportos terápián vegyen részt.

El sem tudod képzelni, mennyire fantasztikus volt, hogy csak hat lánnyal voltam együtt. Igazi emberek, akik le sem szarták, ki vagyok, küzdöttek a saját életükért. Ez volt életem egyik legnehezebb, de egyben legjobb döntése

90 napot töltött el ott, majd az American Music Awardson visszatért, hogy átvegye a kedvenc Pop/Rock énekesnő díját. Megható beszéde hamar szenzáció lett az interneten.

Az interjú közben egy kislány félve fényképet kért tőle, amit Selena szívesen készített el vele.

Valaki a múltamból mindig utálta, hogy leállok velük. De egyszerűen képtelen vagyok nemet mondani a gyerekeknek

– mondja, és a magazin szerint Bieberre célzott, azonban a nevét egyszer sem volt hajlandó kimondani.

Jelenleg nem tervez filmet vagy albumot határidőre kiadni, így Gomez végre jobb helyre került az életében.

Vogue

Most már úgy érzem, nem kell visszatartanom a lélegzetem arra várva, hogy valaki elítélje azt, amin dolgoztam. Körülbelül 17 embernek van meg a telefonszámom, és ebből maximum kettő, aki híres.

Felevenítette a spanyol tudását és reméli, egyszer spanyol zenét vehet fel és adhat ki.

Az Instagramra a hetekben tért csak vissza: a rehab után teljesen mértékben asszisztense kezelte a profilját, még az alkalmazás sem volt neki letöltve. Most már óvatosabban bánik vele.

Ahogy én lettem a legkövetettebb ember, teljesen kiakadtam. Ezzel keltem, ezzel feküdtem. Megszállott voltam, és olyan dolgokat láttam, amiket nem akartam. Teljesen beették magukat az agyamba. Mindig rosszul éreztem magam, miután felmentem körbenézni

Jelenleg executive producere a Netflix 13 okom volt sorozatának, ami egy öngyilkos tini lány életét mutatja be és azt, hogy a szociális média milyen nyomást tesz rád. Ez pedig igen közel áll az énekenső szívéhez.

Szerelmi élete pedig tabu lett, azonban annyit elárult, hogy nagyon jól vannak The Weeknddel és rendkívül szerencsésnek érzi magát.

Az áprilisi szám március 16-án jelenik meg, hazánkban pedig kapható több nagyobb újságárusnál is az amerikai kiadás.

Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek