Starity

Matthew Perry megütötte a kanadai miniszterelnököt

2017. március 17. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátok sztárja Jimmy Kimmel műsorában vendégeskedve vallott tettéről.

hirdetés

Matthew Perry elárulta, hogy bár két évvel idősebb a kanadai miniszterelnöknél, Justin Trudeaunál, annak idején ugyanoda jártak általános iskolába – ott került sor az incidensre is, ami miatt ma már nagyon szégyelli magát.

Van egy sztorim Justinról, amire nem vagyok büszke. A barátom, Chris Murray, aki szintén az ötödik osztályba járt, emlékeztetett, hogy annak idején megvertük Justin Trudeaut. Mindketten megütöttük őt. Azt hiszem, azért történt, mert ő kiválóan teljesített valamilyen sportágban, amiben mi nem voltunk jók. Színtiszta féltékenység volt. Az édesapja [Pierre Trudeau] akkoriban miniszterelnök volt, de nem ez állt a verés hátterében. Szerintem ő volt az egyetlen kölyök a suliban, akit képesek voltunk leütni. (...) Nem hencegni akarok ezzel. Borzalmas volt. Egy hülyegyerek voltam, nem is akartam bántani őt. Szégyellem magam a dologért, nem is szívesen gondolok rá

– nyilatkozta a 47 éves színész, aki azóta sem tartja a kapcsolatot Trudeauval.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek