Starity

Hallgasd meg nálunk Jamie Campbell Bower zenekarának első lemezét – albumpremier

2017. március 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma jelent meg a 28 éves színész-zenész zenekarának, a Counterfeitnek a bemutatkozó lemeze.

hirdetés

Végre eljött a nap, amire Jamie Campbell Bower rajongói vártak: a boltok polcaira került a tíz tételt tartalmazó Together We Are Stronger címet viselő első Conterfeit-album. A 2015-ben alakult öttagú formáció korábban már bemutatta a korongon elhelyezett Enough és a Letter to the Lost című dalokat, melyeket a Come Get Some előzött meg – utóbbit a frontember Csontváros-beli kolléganőjéhez, Lily Collinshoz fűződő se veled, se nélküled kapcsolata ihletett. (A pár azóta szakított – Jamie jelenleg Matilda Grace Lowther modellel randevúzik – ezért nem került fel a dal a Together We Are Strongerre.)

Az együttes egyébként még ebben a hónapban útra kel, hogy bemutassa a lemezt egy kizárólag európai és egyesült királyság-beli állomásokat tartalmazó fellépéssorozat keretein belül. Sajnos az hazánkba nem látogatnak el idén – hozzánk legközelebb Bécsben láthatjuk őket április 3-án.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek