Starity

Emma Watson tagadja, hogy ő lenne a kiszivárgott meztelen felvételeken

2017. március 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban járták be a világot a színésznőről készült felvételek, melyeken hiányos öltözetben vagy épp ruha nélkül láthatjuk őt.

hirdetés

Hatalmas port kavart a médiában, hogy kompromittáló felvételek készültek Emma Watsonról, a színésznő azonban tagadja, hogy ő lenne mindegyik felvételen. Azt már korábban megerősítette képviselője útján, hogy néhány 2015-ben készült felvételt eltulajdonítottak tőle, melyeken ruhákat próbál fürdőruhára, ám ezek egyikén sem mutatott többet magából, mint az illendő lett volna.

Készültek azonban olyanok is, melyeken éppen fürdőt vesz – ezeken azonban nem látszik az arca, aminek oka van: nevezetesen, hogy nem ő látható a felvételeken, legalábbis elmondása szerint. Emma úgy nyilatkozott az ügy kapcsán, hogy soha nem készültek róla meztelen felvételek, ügyvédjei pedig már kezükbe vették az ügyet, ami mind őt, mind a családját nagyon érzékenyen érintette.

Az internetezők mást gondolnak

Sokak szerint a fürdőkádas jelenetet csakis Emma készíthette magáról, és erről elég meggyőző bizonyítékokat vonultatnak fel. Voltak, akik az anyajegyek elhelyezkedését vizsgálták meg, és azt találták, hogy pontosan megegyeznek a színésznő anyajegyeivel. A képekben tárolt adatok alapján az is kiderült, hogy a felvétel 2016. április 2-án este készült Oxford mellett, és hogy, hogy nem, másnap pontosan ugyanaz a karkötő látható Emma Watson kezén, amikor a New York-i reptéren lefotózták.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek