Starity

Megérkezett Victoria Justice és Avan Jogia új filmjének előzetese

2017. március 17. 18:06   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Victoria és Avan régóta jó barátok, hiszen már a V, mint Viktória sorozat forgatása előtt is ismerték egymást. A két színész most újra együtt játszik, nem másban, mint a The Outcasts című filmben.

hirdetés

Justice és Jogia egy komédiában tűnnek fel ismét együtt, amely a The Outcasts nevet viseli. Az első előzetesét már meg is kaptuk, amiből kiderül, hogy egy újabb humoros alkotást tekinthetünk meg tőlük hamarosan. 

A Victoria és Eden Sher által megformált karakterek az iskola számkivetettjei, akik egyesítik a többieket és megpróbálják megdönteni a népszerű klikk egyeduralmát. Jogia egy lazább srácot alakít majd, aki Victoria karakterével bonyolódik kapcsolatba, ellentétben a Beck és Tori párossal, akik végig barátok maradtak a sorozatban. 

A filmben olyan sztárok is feltűnnek még, mint Peyton List, Claudia Lee, Katie Chang, Will Peltz és a Kínos sztárja, Ashley Rickards is. Az alkotás április 14-én kerül bemutatásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek