Starity

A Sony Music hivatalosan is készen áll Harry Styles szólólemezére

2017. március 18. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Izgalmas felvétel látott napvilágot a tegnapi Sony Music Mexico sajtótájékoztatójáról!

hirdetés
A Sony Music hivatalosan is készen áll Harry Styles szólólemezére
Fotó: Another Man

Tegnap tartotta az éves zenei sajtótájékoztatóját a Sony Music Mexico, amiben többek között bejelentették, 2017-ben kitől számíthatunk új lemezre. Lucy Hernández részt vett az eseményen, és megosztott egy felvételt, amiben Styles neve tűzijátékokkal robban be a képernyőn.

A Starity.hu megkeresésére elmondta, hogy pontos információkat nem említettek a megjelenéssel kapcsolatban. Azonban egy hivatalos leírás alapján április végén, május elején érkezik Styles első szólólemeze. Emellett pedig már egy turnékat szervező angol céggel is leszerződött a 2017-es 2018-as évre.

Nem mondtak semmit pontosan, csak annyit, hogy az év folyamán új megjelenésekre számíthatunk. Harry neve volt az utolsó a prezentációban. Ezt az eseményt minden évben megrendezi a Sony Music Entertainment Mexikóban

– árulta el Lucy.

A videóját megtekintheted az alábbi linken:

Természetesen a rajongók felfokozott izgalommal várják már a megjelenését, s Styles első saját dalát.

Az énekes egyébként New Yorkban járt egy pár napja, hogy titkos projektjén dolgozzon, majd csütörtökön visszatért Londonba, ahol a Columbia Recordszal volt találkozója. Rajongók Londonból elárulták, hogy Styles szívesen váltott velük pár szót, azonban képet nem szeretett volna készíteni, mert elmondása szerint fáradt és izzadt volt a hosszú út után. New Yorkban azonban más volt a helyzet, egy steakhouse-ban csípte el őt egy szerencsés család, akiknek Harry még a vacsoráját is kifizette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek