Starity

Ennyi pénzt keres Emma Watson A szépség és a szörnyetegen

2017. március 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan itthon még várnunk kell a Disney nagyszabású alkotására, a világ több táján már tegnap bemutatásra került a történet.

hirdetés

A filmóriás mintegy 160 millió dolláros (~ 44 milliárd 742 millió forint) összköltségvetésből készítette el A szépség és a szörnyeteg felújított, élőszereplős változatát, így nem csoda, ha a stúdió fejesei nagy haszonban reménykednek. A film már a bemutatásának délutánján visszahozott 60 millió dollárt (~ 16 milliárd 778 millió forint) a fenti összegből, ami minden bizonnyal csak tovább emelkedik majd, hiszen világszerte hatalmas várakozás előzte meg a bemutatót.

Az E! Online úgy tudja, hogy a főszereplőt alakító Emma Watsonnak 750 millió dolláros (~ 209 milliárd 730 millió forint) bevétel esetén 15 millió dollár (~ 4 milliárd 195 millió forint) üti a markát, ám ha többet kaszálnak a filmmel, úgy a gázsija is emelkedik. Ez az összeg igen jutányos, hiszen a Disney annak idején ugyanennyit fizetett Angelina Jolie-nak Demóna életre keltéséért. Viszonyításképp Emma 60 millió dollár (~ 16 milliárd 778 millió forint) bevételre tett szert a Harry Potter-filmekkel, vagyis ha elosztjuk, körülbelül 7.5 milliót (~ 2 milliárd 97 millió forint) tett zsebre filmenként, így a Disney jócskán megemelte a bérét.

Fotó: Walt Disney Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek