Starity

Patrick Stewart beismerte: rendszeresen fogyaszt kábítószert

2017. március 18. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 76 éves színész felvállalta, hogy ízületi fájdalmai miatt rendszeresen drogozik.

hirdetés

Patrick Stewart egy nyilvános bejegyzésben vallott arról, hogy egy örökletes ízületi gyulladás miatt rendszeresen fogyaszt marihuánát fájdalmai enyhítésének céljából, mivel az általános fájdalomcsillapítók és izomlazítók már nem hatnak rá. A színész továbbá azt is elárulta, hogy támogatja az oxfordi egyetem kutatását, melynek keretein belül azt vizsgálják, milyen orvosi célokra alkalmazható a marihuána.

Fájdalmai ellenére Stewart a mai napig remek kondiban van és ugyanolyan keményen dolgozik, mint fiatalsága idején. Jelenleg a még idén augusztusban bemutatásra kerülő animációs filmen, a The Emoji Movie-n dolgozik, mely alkotásban a főszereplőt szólaltatja meg, ezen túl pedig az utolsó simításokat végzik a Wilde Wedding című Damian Harris rendezte vígjátékon, melyben Glenn Close, John Malkovich, Peter Facinelli, Yael Stone, Lily Englert és Kara Jackson oldalán láthatjuk majd.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek