Starity

Szorongással küzdött Camila Cabello

2017. március 19. 19:07   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Latina Magazin március/áprilisi címlapján Camila Cabello szerepel, az interjú során pedig több mindenről szó került.

hirdetés

Mióta decemberben kilépett a Fifth Harmonyból, Camila gondosan építgeti szólókarrierjét. A Latina Magazin legfrisebb címlapján is ő tündököl, az interjúban pedig szót ejtett többek között a bandáról, a szorongásáról és a szerelmi életéről is.

Amikor bekerültem a bandába, még csak 15 voltam. Követnem kellett a szívemet és a művészi elképzelésemet. Hálás vagyok mindenért, amit a Fifth Harmonyban kaptam, és ezért az új lehetőségért. Kevesebbet fókuszálok a sikerre és többet arra, hogy a legjobbat hozzam ki magamból és a művészi elképzelésemből, bárhová is visz. Persze remélem, hogy az emberek élvezni fogják a zenémet

– mesélte az énekesnő, majd mikor mentális betegségéről kérdezték, így válaszolt:

Egy szörnyű OCD-m [rögeszmés-kényszeres betegség - a szerk.] volt, és teljesen irányíthatatlanná vált. Felkeltem felgyorsult szívveréssel és negatív, tolakodó gondolatokkal. Nem tudtam mi történik. Most már teljesen megértem, hogy én is részese vagyok, hogy miért nem kéne megbélyegezni a mentális betegséget, mert nagyon gyakori dolog az embereknél. De kaphatsz segítséget. Ha úgy döntesz jobbá akarod tenni, megteheted. Én  isegy sokkal jobb helyen vagyok most. Elkezdtem könyveket olvasni róla és nagyon sokat segített, hogy megértsem [a betegséget] és, hogy tudjam a gondolataim nem voltak valódiak. Néha emlékeztetned kell önmagad, hogy lassíts és vigyázz magadra.

Latina

Camila mindig is elővigyázatos volt a szerelmi életével kapcsolatban, és sosem árult el sokat róla. Sokszor szóbahozták már kollégáival, például Shawn Mendeszel is, de karrierje során csak egyetlen fiúval, Austin Mahone-val hozta nyilvánosságra kapcsolatát. 

Számomra a szerelem a legfontosabb dolog a világon. Reménytelenül romantikus típus vagyok. Amikor valakibe szerelmes leszek, bármit megtennék érte. Valószínűleg azért, mert latin vagyok. Annyira szenvedélyes vagyok, bolerókat és szerelmes dalokat hallgatva nőttem fel. [...] Tudom, hogy az embereket miért érdekli a szerelmi életem, de nem akarom odaadni nekik ezt a darabot belőlem, mert ez a legfontosabb. Ilyen az álom életem: Zenéket akarok csinálni és hihetetlen dolgokat megtapasztalni az emberekkel. Nem akarok bezárva lenni egy hotel szobában és csak a sajtóval foglalkozni meg a vörös szőnyeggel. Ez nem az a típusú élet, amit élni akarok. Zenélni akarok, de ugyanakkor kirándulni menni a barátaimmal. Körbe akarom utazni Európát. Találkozni akarok spanyol fiúkkal Spanyolországban, és szerelembe esni.

Latina Magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek