Starity

Drogbotrányba keveredett a Vámpírnaplók sztárja – kórházba kellett szállítani

2017. március 20. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Heves rosszulléte miatt szorult kórházi ellátásra múlt hónapban Kat Graham.

hirdetés

A TMZ tegnap hozta nyilvánosságra azokat a múlt hónapban készült felvételeket, melyeken a Vámpírnaplók 27 éves sztárja a füvön fekszik, körülötte pedig orvosok és rendőrök sürgölődnek. Kezdetben az a hír járta, hogy a színésznő az általa fogyasztott marihuánás süteménytől lett rosszul, ám szóvivője tagadta a pletykákat – elmondása szerint Kat rosszullétét ételmérgezés okozta.

Graham a Palm Springs-i Two Bunch Palms Resort & Spában kapcsolódott ki és éppen az ebédjét fogyasztotta a szálloda éttermében, amikor a szemtanúk elmondása szerint felpattant asztalától és elszaladt. Elmondása szerint nem érezte jól magát és kérte hogy vigyék kórházba, nem sokkal később pedig összeesett.

Mivel a fent említett hotel éttermének dolgozói tudták, hogy a színésznő marihuánás süteményt fogyasztott nem sokkal az esetet megelőzően, értesítették a dologról a hatóságokat, azért is terjedt el a pletyka, hogy Kat kábítószerfogyasztás miatt lett rosszul.

A híresztelések 100%-ban hamisak. Kat az étterem kiülős részén étkezett, amikor heves rosszullét fogta el ételmérgezés miatt. Ő nem drogfogyasztó, soha nem is volt az

– nyilatkozta szóvivője a lapoknak.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek