Starity

Édesanyja szívesen segítene Miley-nak az esküvő megszervezésében

2017. március 21. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta a színész-énekesnő kibékült exével, mindenki azt találgatja, mikor állnak oltár elé.

hirdetés

Míg korábban botrányaitól volt hangos a sajtó, Miley Cyrus most boldogabb és visszafogottabb, mint valaha! Az énekesnő ideje java részét szerelmével, Liam Hemsworth-szel tölti, ám arról mélyen hallgat, mik a jövőbeli terveik. Majdani esküvőjüket a rajongókon túl talán csak a sztárpár szülei várják jobban, ám a szerelmesek titokzatosak és a mai napig nem hozták nyilvánosságra, mikor érkezik el a nagy nap.

Miley édesanyja, Tish Cyrus is nagyon várja lánya esküvőjét és az NBCUniversal nyári sajtótájékoztatóján bevallotta: szívesen segítene Miley-nak megszervezni a neves eseményt.

Ó, Istenem! Ha és amikor eljön a nagy nap, biztosan segítek majd neki. Már ha eljön az a nap egyáltalán, elvégre mégiscsak az anyukája vagyok

– nyilatkozta Tish, akit másik lányával, Brandivel hamarosan egy új műsor, a Cyrus vs. Cyrus: Design and Conquer élén láthatunk majd a Bravo csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek