Starity

Joseph Morgannek fogalma sem volt Klaus Caroline-nak írt leveléről a Vámpírnaplók fináléjáig

2017. március 21. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 10-én véget ért a Vámpírnaplók, ám a készítők nyitva hagyták a lehetőséget a karakterek a testvérsorozatba való átmozgatására.

hirdetés

Julie Plec executive producer nemrég elárulta, hogy a The Originals jelenleg futó negyedik évadában fel fog tűnni a Vámpírnaplókban Alaricot alakító Matthew Davis, hogy hírt vigyen az ősieknek a Mystic Fallsban történtekről, ami hatással lesz Klaus (Joseph Morgan) jövőjére, vagyis könnyen meglehet, hogy a karakter ismét közel kerül majd Caroline-hoz (Candice Accola), bár egyelőre még ez is kérdéses.

A Klaust életre keltő színész az MTV-nek elárulta, neki magának is meglepetés volt, hogy karaktere ismét felvette a kapcsolatot a frissen megözvegyült, kétgyermekes vámpírlánnyal, ugyanis a készítők neki nem szóltak a sorozatba való „visszatéréséről”.

Fotó: The CW

Egészen addig nem tudtam a levélről, amíg adásba nem került a finálé. Észrevetted, milyen drámaian megváltozott Klaus kézírása az epizódokban, amikor levelet vagy üzenetet küld valakinek?

– viccelődött Morgan, aki szerint jó, hogy fizikai valójában nem tűnt fel a fináléban, a jelenléte csak megzavarta volna a nézőket, ugyanakkor rámutatott arra is, hogy még így sem 100%-osan biztos, hogy Klaus túléli a negyedik évadot.

A levél vajon jelentheti azt, hogy Klaus biztonságban van? Jelentheti azt, hogy túléli a szezont? Vagy az is lehet, hogy már korábban megírta az üzenetet?

– találgatott, de arról is szót ejtett, hogy az új évad középpontjában nem Klaus szerelmi élete, hanem a Hope-hoz fűződő viszonya áll.

Idegenek egymásnak. Nagyon bizarr, mert Klaus ugye ismerte és szerette a lányát, de Hope akkor még csak baba volt. Nem igazán emlékszik már rá. Nem ismerős neki az arca. Ő csak az anyja elmondásából ismeri őt, aki egyszer csak betoppan a házukba. Egy apa gondolata egészen más, mint az életedben tudni azt a személyt. Hatalmas felelősség, amitől Klaus retteg.

Fotó: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek