Starity

Zac Efron összetörte Paris Jackson szívét

2017. március 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modellszerződését frissen aláírt 18 éves sztárcsemete Jimmy Fallon műsorában vendégeskedve osztott meg magáról néhány kevéssé ismert érdekességet.

hirdetés

A műsor során Paris bevallotta, hogy első szívfájdalma tízéves korában érte, amikor ellátogatott élete első koncertjére. A High School Musical Live-ra váltott jegyet, ám a közönség soraiban állva óriási csalódás érte, ugyanis kedvence, Zac Efron nem jelent meg a rendezvényen – Drew Seeley helyettesítette a színpadon, aki egyébként a HSM-filmekben Troy énekhagját kölcsönözte.

Zac nem volt ott. Nagyon lesújtott a dolog. Azért nem volt jelen, mert azt a lovas filmet forgatta akkoriban. Ez volt addigi életem legdepresszívebb élménye. Nem volt ott, nekem pedig összetört a szívem

– nyilatkozta Paris, aki a mai napig őrülten rajong – igaz, már nem Zacért.

Amikor először találkoztam Alice Cooperrel... múlt októberben került rá sor, halloweenkor Deb és Butch Walkerrel játszott és lehetőségem adódott találkozni vele a backstage-ben. Azt mondtam neki, hogy Nagyon szeretlek. Mindig téged hallgattalak. Úgy nőttem fel, hogy imádtalak téged. és nagyon közel jártam ahhoz, hogy elsírjam magam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek