Starity

Így hatottak szülei Lily Collins szerelmi életére

2017. március 22. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csontváros sztárjának nem volt könnyű gyerekkora, de igyekszik túllépni a múlton.

hirdetés

Lily Collins a közelmúltban a The Talk című beszélgetős műsorban vendégeskedett, ahol elárulta, hogyan befolyásolták szülei a szerelmi életét és párválasztási szokásait. (Korábban olyan sztárokkal randevúzott, mint Jamie Campbell Bower, Zac Efron, Taylor Lautner és Riley Harper – többek között.)

Jamie-hez fűződő kapcsolata volt a leghosszabb: három évig éltek se veled, se nélküled viszonyban

Azt vettem észre, hogy a rejtélyes, kreatív pasikhoz vonzódok és imádom az olyan embereket, akik képesek kifejezni az érzéseiket. De nemcsak a világ elé tárják őket, hanem adnak is magukból, ugyanakkor mégis rejtélyesek és nehezen kaphatóak maradnak

– nyilatkozta a 28 éves, Golden Globe-jelölt színésznő.

Édesanyám egy nagyon erős, független, határozott nő, aki mindig azt tanította nekem, hogy nincs azzal baj, ha valaki független akar lenni, de közben szüksége is van valakire maga mellett. A kettő megfér egymás mellett.

Szülei válása után édesanyja nevelte

Lilyt szülei válása után édesanyja, Jill Tavelman nevelte – édesapja, Phil Collins jórészt kimaradt az életéből, amit a színésznő nagyon nehezen fogadott el. Nemrég nyílt levélben bocsájtott meg neki, de érezhető, hogy nem sikerült teljesen félretennie a múltat.

Megbocsájtok neked, amiért nem voltál mindig mellettem, amikor szükségem lett volna rád és amiért nem olyan apám voltál, akire vágytam. Megbocsájtok az általad elkövetett hibákért. És bár úgy tűnik, késő már, nem az! Még mindig van időnk továbblépni [a sérelmeken].

Megbocsájtott, de nem felejt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek