Starity

Napi egy szelet pizzán élt Jennifer Lopez, mielőtt híres lett volna

2017. március 22. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 47 éves színésznő immár több, mint két évtizede köztudatban van és a legnagyobb sztárok egyike, ám annak idején a nélkülözést is meg kellett tapasztalnia.

hirdetés

Jennifer Lopez első komolyabb szerepét 1991-ben kapta, amikor az In Living Colorban kezdett szerepelni, innentől pedig egyenes út vezetett a komolyabb szerepekhez és a világhírnévhez. Jen ugyanakkor a mai napig nem felejtette el honnan jött, jelenlegi életére pedig úgy gondol, mint egy valóra vált álomra.

Emlékszem, annak idején csak napi egy szelet pizzát engedhettem meg magamnak, amikor táncosként dolgoztam. Így éltem évekig, mielőtt megkaptam volna az első komolyabb szerepemet

– nyilatkozta a színésznő az NBC csatorna hétfőn tartott Los Angeles-i sajtótájékoztatóján. Manapság már ugyan nem kell számolgatnia a pénzét, hogy megengedhet-e magának ezt-azt, de saját bevallása szerint továbbra sem veszi garantáltnak a sikert, keményen megdolgozik mindenért.

Kikerülni abból a küzdelmes helyzetből, számomra olyan, mint egy valóra vált álom. Nem mondanám, hogy könnyű volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek