Starity

4 metálénekesnő, aki nemcsak zenével foglalkozik

2017. május 01. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan az lenni szokott, minden embernek van hobbija, vagy egy bizonyos elfoglaltsága, amit szívesen végez szabadidejében, vagy épp a munka mellett egy kis kikapcsolódás képpen. Természetesen ez alól a hírességek sem képeznek kivételt, e cikkünkben pedig most négy metálénekesnő " másodállását" vesszük górcső alá.

hirdetés

Simone Simons

A holland szépség 2002-ben robbant be a köztudatba, mint az Epica (korábban Sahara Dust) új énekesnője. A vörös hajú vokalista neve azóta szinte beleégett a metálzene palettájába, nemcsak különleges hangszínének köszönhetően, de jótetteiről is ódákat lehet zengeni. Simone a zenekar és turnézás mellett nemcsak főállású feleség és egyben anyuka, hanem híres blogger is, hiszen SmoonStyle néven egy saját, szépségápolási blogot vezet.

E tevékenységet napi szinten űzi, hiszen minden egyes nap újabb kollekciókkal örvendezteti meg rajongóit, emellett pedig az egészséges táplálkozásról is tanácsokat oszt, továbbá folyamatos tudósítást ad a turnén történt eseményekről is, de a fotózást sem mellőzi, így szebbnél szebb képeknek lehetnek szemtanúi a blogot látogatóknak.

Fotó: SmoonStyle

Sharon den Adel

Mint ismeretes, a 43 éves háromgyermekes anyuka még mielőtt 1996-ban a Within Temptation frontasszonya lett divattervezőként kereste a kenyérre valót. Ugyan csapata egyike a leghíresebb metálzenekaroknak, Sharon előző hivatását sem hanyagolta el, sőt, immáron évek óta tervez ruhákat magának, melyeket a fellépéseken nagy örömmel visel.

A holland énekesnő úgymond maradandót alkot különleges kollekcióival, hiszen számtalan rajongóját megihlették már azok a ruhaköltemények, melyek az ő keze által kerültek megvalósításra, ám tökéletesen lemásolni még ők sem tudták.

Sharon, az egyik általa tervezett ruhában.

Dianne Van Giersbergen

A Xandria, valamint az Ex Libris énekesnője sem unatkozik szabadidejében, ugyanis Precious Metal néven egy saját oldalt üzemeltet, mely abból áll, hogy különleges ékszereket készít. Ami pedig még ennél is jobb, azaz, hogy be is tudod őket szerezni magától az énekesnőtől. A holland dalos-pacsirta fülbevalókat, karkötőket, és elképesztő nyakékeket, valamint gyűrűket alkot, mind nők, mind férfiak számára egyaránt.

Az aranytorkú vokalista korábban már bevezette rajongóit az ingóságok készületének folyamatába, így a kíváncsi szemek is megtudhatták, hogyan készülnek azok az ékszerek, melyeket megalkotójuk a színpadon is szívesen visel.

Fotó: Instagram/Dianne Van Giersbergen

Liv Kristine

Az elmúlt évet tekintve a norvég énekesnő felett nagy mértékkel gyűltek a viharfelhők, ám nemrégiben közölte rajongóival, hogy most már minden rendben van, egyúttal pedig arról is hírt adott, hogy már gőzerőkkel dolgozik legújabb szólólemezén is. A Leaves' Eyes egykori frontasszonya egyébként a közelmúltban rántotta le a laplet arról, hogy nem csak a mikrofon, hanem az ecset is jól mutat a kezében.

A szőke hajú szépség, - mintegy kikapcsolódásként - festeni szokott, hazájához hűen pedig többnyire Norvégia egyes tájai kerülnek vászonra, - melyekről ugyan tükröződik az egyszerűség -, a lágy és kidolgozott ecsetvonásoknak köszönhetően csodás látványt vélhetünk felfedezni rajtuk.

Fotó: Facebook/Liv Kristine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek