Starity

Klippremier: Amy Lee – Speak To Me

2017. március 23. 06:06   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal azután, hogy a Voice from the Stone nyilvánosságra került, a hozzá készített videó is napvilágot látott.

hirdetés

Múlt héten már írtunk róla, hogy több mint egyévnyi várakozás után végre a rajongók is hallhatták a Speak To Me című dalt, melyet az Evanescence énekesnője még 2015-ben írt. Még ugyanebben az évben videó is készült a zeneszámhoz, ám ebből sokáig csak néhány képkockát láthattunk. Amy hivatalos oldalaira csaknem egy hete került fel régi-új szerzeménye, amivel osztatlan sikert aratott rajongói körében. Egy, a napokban adott interjúban az énekesnő bővebben is beszélt szerzeményéről, és azt is elárulta, hogy hamarosan a videót is megosztja követőivel – ez a várva várt pillanat ma el is érkezett.

A gyönyörű kisfilm egyébként Olaszországban készült, témája – anya és gyermek kapcsolata –, csakúgy mint a dal szövege, a Voice from the Stone fő szálával egyezik meg. Az április végén bemutatásra kerülő thriller egyik főszereplője egy kisfiú, aki édesanyja halála óta néma; az ő segítségére érkezik az Emilia Clarke által alakított nevelőnő, Verena, a fiatal nő pedig hamar rádöbben, hogy az anya még halála után sem hagyta el igazán a házat és gyermekét.

Amy a BUILD riporterének adott interjúban azt is elárulta, hogy miért olyan különleges számára a dal és maga a film témája: anyaként ugyanis teljes mértékben át tudja érezni azt a semmihez sem fogható köteléket, amelyet még a halál sem téphet el. Ezért is vállalta el a munkát, amelyhez rengeteg inspirációt érzett, így csupán pár nap alatt el is készült a dallal, amely a Voice from the Stone zárójelenete és a stáblista alatt lesz majd hallható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek