Starity

30 év füvezés után Woody Harrelson úgy döntött, nem fogyaszt többé marihuánát

2017. március 23. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 55 éves színész legutóbbi, a Vulture magazinnak adott interjújában árulta el, hogy már nem kér az eufóriából.

hirdetés

Bár korábban Woody Harrelson volt a marihuána legalizálásáért folytatott kampány egyik éllovasa, mostanra szigorú, megtartóztató életmódot folytat és elmondása szerint már egy éve nem füvezik. Bár állítólag korábban orvosi engedéllyel fogyasztott marihuánát, azért hagyott fel szokásával, mert nem kért többet az eufóriából, ami érzelmileg teljesen eltompította.

A színész azt is bevallotta, hogy harminc éven át rendszeresen drogozott, és bár még most is nehezére esik olykor az önmegtartóztatás, tisztában van azzal, hogy nem eshet vissza.

Moderálom magam... Igazából már majdnem egy éve abbahagytam a füvezést. Úgy harminc évig kib*szott keményen buliztam. Most sincs bajom a fűvel, jó dolognak tartom

– nyilatkozta Harrelson.

Mindazonáltal nem Woody az egyetlen Hollywoodban, aki szívesen él a marihuána ellazító hatásával: Justin Timberlake, Rihanna, Miley Cyrus, Paris Hilton, Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Kristen Stewart, Zayn Malik és Louis Tomlinson is rendszeres fogyasztója.

via EW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek