Starity

Fél év után ismét szóba áll egymással Angelina Jolie és Brad Pitt

2017. március 23. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta Angelina beadta a válókeresetet, az egykori álompár csak ügyvédeken keresztül kommunikált.

hirdetés

Válás ide vagy oda, Angelina Jolie és Brad Pitt belátták, hogy ha a legjobbat akarják a gyerekeiknek, akkor ki kell hozniuk a lehető legjobbat korántsem könnyű helyzetükből, így ismét beszélni kezdtek egymással.

Lenyugodtak a kedélyek Brad és Angelina között. Már nem olyan feszült a viszonyuk. A gyerekekre fókuszálnak és azon dolgoznak, hogy azt tegyék, ami a legjobb nekik. Bradnek lehetősége nyílik több időt együtt tölteni a srácaikkal. Jól érzi magát, igyekszik egészséges és tiszta életmódot folytatni

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Online-nak és szót ejtett arról is, minek köszönhető a „békülés”.

Nemrég újra beszélni kezdtek egymással, ami jelentős lépés az előzmények tekintetében, mivel mostanáig ügyvédeken és asszisztenseken keresztül kommunikáltak. A közvetlen kommunikációt egyébként a gyerekek és a saját terapeutájuk ajánlotta nekik. Mindkettejüknek a gyerekek az elsők, és apró lépéseket téve dolgoznak a kapcsolatukon. Jelenleg csak a gyerekekről és az időbeosztásukról beszélnek, de ez is valami. Brad bízik abban, hogy működni fog a gyerekek közös nevelése, és eljutnak odáig, hogy barátságban tudjanak élni egymás mellett.

Ez megegyezik azzal, amit a közelmúltban Angelina is mondott, a színésznő ugyanis úgy nyilatkozott, bármi is történt kettejük között, Braddel mindig egy család lesznek.

Mi egy család vagyunk, mindig is azok leszünk és remélhetőleg túljutunk ezen az időszakon és megerősödünk általa. Sok ember megtalálhatja önmagát ebben a szituációban. Jelenleg a gyerekeim, a gyerekeink állnak a figyelmem középpontjában, és igyekszem kiutat találni a helyzetből. Mindig is egy család voltunk és leszünk. Próbálom megtalálni a módját annak, hogy erősebbként jöjjünk ki ebből és közelebb kerüljünk egymáshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek