Starity

Selena Gomez: „Tudom, mit jelent bántalmazva lenni”

2017. március 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemcsak Selenának, hanem édesanyjának is meg kellett birkóznia a kortársak rosszindulatával.

hirdetés

Jövő pénteken, a Netflixen debütál a Tizenhárom okom volt című drámasorozat, melyet Jay Asher azonos című regénye ihletett és aminek produceri munkálatait Selena Gomez és édesanyja, Mandy Teefey vállalta el – okkal, hiszen mindketten keresztülmentek azokon a dolgokon, amikkel a történet főhősének, Hannah-nak is meg kell birkóznia.

Azt hiszem, [Jay Asher] megértette, hogy tudom mit jelent bántalmazva lenni. A világ legnagyobb középiskolájába jártam, amit úgy hívnak, Disney Channel. Édesanyámnak is rengeteg története volt a bántalmazásról. Mindig nagyon nyitott volt ezzel a témával kapcsolatban

– nyilatkozta Selena, majd édesanyja vette át a szót:

Úgy nőttem fel Texasban, hogy folyton piszkáltak, mert kívülálló voltam: a fura, lila hajú lány a bakancsban. Aztán tinédzserként lettem anya. Mélyen elítéltek. Voltak tanácsadók, akik azt mondták, elcsesztem az életem, elcsesztem Selenáét és az édesapjáét is, még ha részt is vállalt belőle.

Selena elárulta továbbá, hogy hiába nőtt fel, a mai napig akadnak szép számmal olyanok, akik rajta élezik a nyelvüket és mindig, mindenben találnak kifogást.

Hetente legalább egyszer letörlöm a telefonomról az Instagram alkalmazást. Képzeld el mindazt a bizonytalanságot, amit önmagaddal kapcsolatban érzel, és aztán jön valaki és rámutat ezekre a hibákra. (...) Úgy érzem, a Tizenhárom okom volt olyan, mint egy tükör, ami megmutatja, mi folyik az életemben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek