Starity

Ők a világ leggyűlöltebb hírességei

2017. március 23. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Híresek, gazdagok és életük már-már tökéletesnek tűnik, ám valami mégis hibádzik: utálják őket az emberek. Hogy miért? Arról is lerántjuk a leplet!

hirdetés

Gwyneth Paltrow

A nagyon nagy ő sztárja évről évre felkerül a legutáltabb celebek listájára, aminek egyszerű magyarázata van: az emberek belefáradtak az életvezetési tanácsaiba és abba, ahogy az észt osztja, hogyan kellene élniük és étkezniük. Tanácsai sokakat irritálnak, pláne, hogy egy átlagember számára elérhetetlenek azok a termékek, amiket ő jó szívvel ajánl nekik.

Stephen Collins

A Hetedik mennyország főszereplője évekkel ezelőtt húzta ki a gyufát a rajongóknál, amikor beismerte, hogy gyermekeket molesztált. A színész vallomását valaki felvette és eljuttatta a TMZ-nek, ami természetesen örömmel osztotta azt meg a pletykára éhes, mohó olvasókkal, és bár Collins karrierje nem tört derékba ettől függetlenül sem, de tény, hogy nem tett jót a renoméjának a lejárató kampány.

Shia LaBeouf

Az első Transformers-film megjelenésekor ígéretes karrier előtt álló színész teljesen lerombolta hírnevét folytonos botrányaival. Shiát több ízben is letartóztatták, de az is nagy visszhangot váltott ki a rajongókból, amikor egy premieren Nem vagyok híres többé feliratú papírzacskóval a fején jelent meg. Ugyan aggódnia így sem kell, hiszen azóta is rendszeresen foglalkoztatják, de neve már közel sem számít olyan húzónévnek egy-egy produkció esetében, mint egykor.

Zack Snyder

A tavalyi év egyik legnagyobb sikervárományosának ígérkezett a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című film, melynek rendezői székébe Zack ülhetett. A rajongók nagyon várták a produkciót, és a rendezőhöz is nagy reményeket fűztek – hiszen korábban olyan alkotásokat rendezett, mint a Holtak hajnala, a 300, Az Őrzők legendája vagy Az acélember –, ám csalódniuk kellett, amiért a legtöbben őt hibáztatták.

Bill Cosby

Cosby is nagy népszerűségnek örvendett annak idején, saját műsora is volt, ám terveit és álmait romba döntötte a botrány, miszerint szexuálisan zaklatott több, mint ötven hölgyet a múltban. Az esetekkel kapcsoltban a piszkos részletek is napvilágot láttak, nevezetesen, hogy a színész a közösülés előtt bedrogozta áldozatait, hogy ne ellenkezhessenek. Bár az őt ért vádakat tagadta, nevét nem sikerült tisztára mosnia.

Kanye West

Kanye karrierje is ígéretesen indult és néhány évvel ezelőtt még sokan egyetértettek volna azzal az állítással, hogy a maga területén tehetséges, ám sikeresen aláásta hírnevét, amikor 2009-ben az MTV Video Music Awardson Taylor Swift köszönőbeszéde alatt feltrappolt a színpadra, átvette a szót kolléganőjétől és közölte, hogy nem neki, hanem Beyoncénak kellett volna megnyernie a legjobb videoklipért járó elismerést. Tekintélyének helyreállításán Kim Kardashianhoz fűződő házassága és botrányos, polgápukkasztó viselkedése sem segített.

Justin Bieber

Bár a világ egyik legnagyobb rajongóbázisát tudhatja magáénak, Bieber így sem mindenkinek a szíve csükcse és évről évre felkerül ő is a legutáltabb sztárok listájára. Ezt többek között a másokkal szembeni udvariatlan viselkedésének, rajongói megalázásának és botrányos viselkedésének köszönheti, de munkájával szemben sem tanúsít túl sok alázatot: ismertségét és a sikert garantáltnak veszi, így nem is becsüli meg azt igazán.

Mel Gibson

Bár munkássága elismerendő, hiszen remek színész, ám nem tudunk elmenni szó nélkül amellett, hogy rasszista és szexista megnyilvánulásai fényében igen nagy antipátiát ébresztett a rajongókban. Mel igen nehezen moderálja magát, sokszor nyilatkozik becsmérlő hangnemben másokról és egyáltalán nem tiszteli a nőket, ami sokaknak – érthető módon – szálka a szemében.

A Kardashian-Jenner család

Amerika legnagyobb sztárcsaládja tíz évvel ezelőtt robbant a köztudatba és bár sokan vannak arra, hogy megszerettessék magukat az emberekkel, sokkal inkább ellenszenvet váltanak ki mindenkiből. A família minden tagja ismert és mindenkinek megvan a maga „bibije”.

A néhai idősebb Robert Kardashian például azzal ártott a család hírnevének, hogy belekeveredett az O.J. Simpson-ügybe; Kris Jenner attól sem riadt vissza, hogy a hírnév reményében nyilvánosságra hozza lánya, Kim Kardashian szexvideóját; Rob Kardashian pedig pár heti randevúzás után megkérte Blac Chyna kezét, aki húga pasijának az exe. És akkor még nem is említettük Bruce Jenner nemváltását, ami óriási botrány volt, de Kendall Jenner a divatiparba való betörését másokon keresztül és Kylie Jenner titkoktól terhes szerelmi életét is meg lehet említeni – persze az idősebb nővérek sem szentek, sőt!

Alapvetően azért utálják őket a legtöbben, mert folyamatosan a címlapokon parádéznak, a „kirakatba” teszik magánéletüket és állandóan az emberek alá dögölik, mi mindenre tettek szert csak mert hajlandóak voltak beengedni a kamerákat az otthonukba. Tipikusan ők azok az emberek, akikre azt mondják: nekik csak megszületni volt nehéz...

Chris Brown

Chris bűnlajstromát valószínűleg estig lehetne sorolni, ám esetében különösen igaz, hogy hiába tehetséges, ha a magánéletben rossz ember. 2009-ben például péppé verte akkori barátnőjét, Rihannát, hibájából azonban azóta sem tanult. Igaz ugyan, hogy elismerte bűnét és igyekezett jóvá tenni azt, belekerült egy mókuskerékbe, ahonnan azóta sem tört ki. Számtalan alkalommal csattant a kezén a bilincs ilyen-olyan bűncselekmények miatt és barátnőit is rettegésben tartja – mindegy, kivel járjon.

via CheatSheet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek