Starity

Sminkese viccet csinált Selena Gomez pasijaiból – így reagált az énekesnő

2017. március 23. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena sminkese, Hung Vanngo rámutatott: a zenei karrier mellett van valami más is, ami közös az énekesnő két leghíresebb pasijában.

hirdetés

Selena Gomezt kanadai tartózkodása alatt is Hung Vanngo sminkelte, akivel nagyon közeli barátságot ápol az énekesnő, így a sminkes természetesen minden aggodalom nélkül elsüthetett egy poént a barna hajú szépség szerelmi életével és ízlésével kapcsolatban, amit valószínűleg nem mindenkinek nézte volna el a Kill 'Em With Kindness előadója.

Történt ugyanis, hogy Selena és Hung videót készítettek, melyben üdvözölték Kanadát, illetve az ott élő rajongókat, majd a sminkes hozzátette, hogy Tudjátok, Selena imádja a kanadaiakat – ezzel utalva arra, hogy a színész-énekesnő két leghíresebb pasija, Justin Bieber és The Weeknd is onnan származik.

Az említett jelenet 0:27-től látható

Selena és The Weeknd kapcsolata egyébként januárban vette kezdetét és azóta sok közös élményt szereztek: bejárták Európát, valamint az énekesnő turnéja néhány állomására is elkísérte újdonsült kedvesét. Viszonyuk egyelőre még friss, így korai lenne következtetéseket levonni belőle a jövőre nézve, de láthatóan remekül kijönnek és nagon élvezik egymás társaságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek