Starity

Amy Schumer mégsem lesz Barbie

2017. március 24. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rövidesen élőszereplős film készül a Mattel legnépszerűbb termékéről, Barbie-ról.

hirdetés
Amy Schumer mégsem lesz Barbie

Decemberben számoltunk be arról, hogy a Sony és a Mattel közös, élőszereplős filmet készít Barbie-ról, mely alkotással egy igen fontos üzenetet kíván közvetíteni a célközönségnek, a fiatal lányoknak.

A történet ugyanis egy fiktív, tökéletes világban, Barbielandben játszódik, ahol minden és mindenki hibátlan egyvalakit kivéve: Barbie-t. A lányt éppen ezért kirúgják otthonából, így egyik napról a másikra a valóságban találja magát, ami korántsem olyan szeplőtlen és idilli, mint korábbi otthona volt. Barbie időközben megtanulja, hogy a tökéletlenség nem bűn, a szépség belülről fakad és a boldogság kulcsa önmaga elfogadásában rejlik.

A főszereplőt az eredeti tervek szerint Amy Schumer keltette volna életre, ám a színésznő néhány órája arról számolt be, hogy ez mégsem valósulhat meg zsúfolt időbeosztása miatt.

Sajnos mégsem tudom vállalni Barbie életre keltését ütemezési problémák miatt. A film sokat ígér, a Sony és a Mattel pedig remek partnerek. Nagyon elszomorít, hogy így alakult a dolog, de előre nézek és alig várom, hogy viszontlássam Barbie-t a mozikban.

Egyelőre nincs információ arról, hogy Amy visszalépésével ki kapja a karakter megelevenítésének lehetőségét, az azonban biztos, hogy jövő nyáron kerül a mozikba a történet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek