Starity

Emma Thompsont randira hívta az elnök

2017. március 24. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 57 éves színésznő egy svéd televíziós műsorban vendégeskedett a minap, ahol elárulta, az Egyesült Államok jelenlegi elnöke, Donald Trump találkát kért tőle.

hirdetés

Az esetre természetesen nem most, hanem mintegy húsz évvel ezelőtt, 1997-ben került sor, nem sokkal azután, hogy Emma Thompson elvált Kenneth Branagh-tól és azelőtt, hogy az akkor még a médiában tevékenykedett Trump megismerte volna jelenlegi feleségét, Melaniát.

Elmesélek neked egy vicces történetet. A nemzet színe-java című filmet forgattuk John Travoltával Hollywoodban és a Universal területén lévő lakókocsimban voltam, a válásom akkor emelkedett jogerőre. Egyszer csak megcsörrent a telefon, amire korábban nem volt példa. Ránéztem és furcsa érzésem támadt. Felvettem a kagylót, és meghallottam, ahogy beleszól valaki: Helló, itt Donald Trump.. Tényleg? Segíthetek valamiben? – kérdeztem vissza, mire így felelt: Igen, tudod az érdekelne, hogy élnél-e a lehetősséggel, ha szállást ajánlanék az egyik Trump-toronyban. Mindegyik lakosztály nagyon kényelmes. (...) Tudod, úgy vélem, remekül kijönnék egymással. Talán elmehetnénk vacsorázni valamikor

– elevenítette fel a történteket a színésznő, aki végül nem élt a meghívással.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek