Starity

Klippremier: Leander Kills – Csak Te

2017. március 26. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már javában készül a Leander Kills második albuma, pénteken pedig egy Leander Rising-dalhoz forgatott kisfilmmel örvendeztették meg a rajongókat.

hirdetés

Köteles Leander és újdonsült csapata valósággal megállíthatatlan, hiszen sikert sikerre halmoznak. A zenekar tavaly jelentette meg bemutatkozó lemezét, ami a Túlélő elnevezést kapta (és ami elsöprő sikereket aratott a rajongók körében). Az együttes továbbá néhány hónapja egy új dalt is bemutatott, az Élet című szám képében, ami A Dal című műsorban esélyessé tette a srácokat arra, hogy ők képviseljék idén Magyarországot a 62. Euróvíziós dalfesztiválon.

Nemrégiben megérkezett a dal angol nyelvű változata is Live Before You Die címmel, és ugyanazon kisfilm keretein belül tekinthető meg a YouTube-on, mint a magyar megfelelője. Ezzel egyidőben az is kiderült, hogy Leanderék már lázasan dolgoznak második korongjukon, ami szeptemberben fog a lemezboltok polcaira kerülni.

Pénteken, mintegy meglepetésként a formáció egy élőfelvételes kisfilmmel örvendeztette meg a rajongókat, amit a Csak Te nevezetű nótához került rögzítésre a Barba Negra Trackben adott augusztusi fellépésen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek