Starity

Kylie Jenner összeomlott! Betörtek a házába

2017. március 25. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Testvére után Kylie-hoz is betörtek, azonban őt egy őrült rajongója próbálta otthonában érni.

hirdetés

Egy héttel azután, hogy Kim Kardashian megnyílt a rablásáról Párizsban, Kendall Jennert kirabolta az egyik barátja. Azonban, ha ez nem lenne elég, legutóbb Kylie villájába törtek be. Egyelőre annyit tudni, hogy egy őrült rajongója próbálta megtalálni otthonában a valóságshow-sztárt úgy, hogy betörte az egyik üveg ablakát.

A legújabb Keeping Up with the Kardashians epizódhoz tettek közzé egy rövid bemutatót, amiben Kylie az édesanyját, Krist hívja fel pánikolva, miszerint a biztonsági rendszere jelezte a telefonján, hogy valaki erőszakosan behatolt a házába és ő jelenleg nincs otthon.

Azonban Kylie nem az értékeit féltette, hanem kutyái miatt kapott pánikrohamot, hiszen ők Ky otthonában pihentek, míg gazdijuk Beverly Hillsben volt:

Normy! Mi van, ha csinálnak valamit Normanddal, Anyu?

– sírt hisztérikusan a telefonba.

Kylie és a szőrös gyerekei / Fotó: Instagram

Kris igyekezett megnyugtatni Kylie-t, aki vígasztalhatatlan volt. A helyzetet végül Cory Gamble, Kris pasija oldotta meg, aki kihívta a rendőrséget és megtiltotta Kylie-nak és Krisnek, hogy a ház környékére menjen.

Nem tudni, mi történt pontosan, vagy mi lett a betörés vége, azonban Kylie napok óta nem posztolt Snapchat-fiókján és Instagramján is meglehetősen nagy a csend. Reméljük, a kutyusai jól vannak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek