Starity

Életet adott első gyermekének Amanda Seyfried

2017. március 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal azután, hogy férjhez ment, anya lett a Mamma Mia! sztárjából.

hirdetés

Párja, Thomas Sadoski szeptemberben kérte meg Amanda Seyfried kezét, két hónap múlva pedig bejelentették, hogy szülői örömök elé néznek. A pár a múlt héten, a legnagyobb titokban össze is házasodott, mostanra pedig megérkezett szerelmük gyümölcse, egy kislány.

Első gyermekük világrajöveteléről sajtóképviselőik útján számoltak be a szerelmesek, ám a baba nevét egyelőre nem árulták el. Már hetekkel ezelőtt is úgy fogalmaztak, hogy nagyon várják a csöppséget – különösen Amanda, aki évek óta arról álmodozott, hogy rövidesen anya lesz.

Úgy érzem, hogy a petesejtjeim kezdenek elfáradni. Bele kell vágnom a családalapításba... Szeretnék egy gyereket. Nagyon. Minden vágyam anyának lenni. Így érzek. Úgy két éve fogalmazódott meg bennem a gondolat. Nem állok készen rá, de ki érzi azt, hogy készen van? Egy gyerek mindent megváltoztat... szóval hogyan lehet erre valaha is felkészülni?

– nyilatkozta egy korábbi interjúban a szőke szépség.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek