Starity

A második Cumberbatch-fiú egy Shakespeare hős nevét kapta

2017. március 27. 06:06   |   Szerző: Olissa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár nem sokkal ezelőtt még azt pletykálták, hogy megromlott a Sherlock sztárjának házassága, úgy tűnik, a rossz hírek mégsem igazak, ugyanis megszületett a sztárpár második gyermeke.

hirdetés

A Doctor Strange című Marvel-produkció premierjén, 2016 októberében Benedict Cumberbatch párja már nem rejtegette, hogy állapotos és be is jelenetették, hogy újabb baba van úton.

A színész felesége, Sophie Hunter másodszor is kisfiúnak adott életet március 3-ának estéjén. A baba ezúttal érdekesebb nevet kapott, mint bátyja, ugyanis egy Shakespare-dráma hőse után nevezték el szülei Halnak, mely becenevet annak idején V. Henrik angol király viselte. Érdekesség, hogy a király szerepét Tom Hiddelston játszotta el a BBC televíziós adaptációjában, aki nagyon jó barátja Cumberbatch-nek. A másodszülött középső nevet is kapott az Auden név képében, melynek jelentése: régi barát.

Gratulálunk!

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek