Starity

Bombázó lett Eminem lányából – így néz ki a most 21 éves Hailie

2017. március 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas rapper Kimberly Anne Scott-tal közös lánya decemberben ünnepelte 21. születésnapját, azaz hivatalosan is nagykorú lett hazájában, az Egyesült Államokban.

hirdetés

Apuci kislánya felnőtt! Barátai szerint Eminem egyszerre imádja és félti a lányát, ami nem is csoda, hiszen gyönyörű felnőtt nő érett a szeme fényéből, aki után minden bizonnyal tuactjával fordulnak meg a férfiak, hiszen igazán szemrevaló teremtés.

Hailie nagyon szexi lány, ami igencsak próbára teszi az apját. Szeretné megvédeni őt, így dühbe gurul, amikor Hailie miniruhában és magassarkúban lép ki az utcára. Jobban szereti őt melegítőben, felkötött hajjal látni

– nyilatkozta egy családi barát a HollywoodLife-nak és elárulta: Hailie apja ismertségétől függetlenül egy kedves, két lábbal a földön járó lány, aki ideje nagy részét a barátaival, a szerelmével és kutyusával, Lottie-val tölti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek